njajal

lagi dina senen, tanggale ari ora salah 6 februari 2011 aku njajal gawe blog, kaya apa rasane duwe blog dewek. jebule gawe blog gampang sung, jajal beng nt2 gaawe. sung laka 5 menit (dong nt cepet, dong nt ne suwe ya bs sadinadina)
kaya kuwe bae ndipit lah, go permulaan ketak ketik blog. mbesuk2 dong ws apal tak posting2 maning sing madan berkwalitas
njajal Reviewed by TomiAzami on 10:07 Rating: 5

No comments:

Tinggalin jejak, bosque, biar bisa ngunjungin balik.
Biar sama-sama ena, kaya permen jagoan neon, ena

All Rights Reserved by Tomi Azami © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by MasalahTechno

Contact Form

Name

Email *

Message *

Tomi Azami. Powered by Blogger.